Bokusgruppen logotyp
Språk: Svenska | English

Ola Maalsnes efterträder Jane Jangenfeldt som CFO på Bokusgruppen

1 jun, 2022, 12:30

 Regulatory information

Ola Maalsnes har utsetts till ny CFO på Bokusgruppen (publ). Ola tillträder 3 oktober och efterträder Jane Jangenfeldt som efter 12 framgångsrika år valt att lämna sin roll som CFO.

Ola Maalsnes har mångårig erfarenhet av CFO-roller i olika bolag och även erfarenhet av att verka i noterad miljö. Ola kommer senast från en CFO-roll på Ework Group AB.

Jane Jangenfeldts insatser har varit mycket viktiga för det framgångsrika och välskötta Bokusgruppen vi ser idag. Jane är kvar i bolaget under en längre övergångsperiod för att säkerställa en gedigen överlämning.

­-Jag är oerhört glad över att välkomna Ola till vår företagsledning. Han är en erfaren börs-CFO som har de bästa förutsättningarna att bygga vidare på den stabila grund som Jane byggt upp under många år och ta Bokusgruppen vidare in i framtiden. Samtidigt vill jag rikta mitt varmaste tack till Jane som gjort ovärderliga insatser för Bokusgruppen. Jag kan inte nog poängtera det fantastiska arbete som hon utfört under många år, säger Maria Edsman, VD på Bokusgruppen.

-Bokusgruppen är ett mycket spännande och välskött bolag vars starka konsumentvarumärken jag följt som kund under många år. Jag är mycket glad och hedrad över att få ta över som CFO och tillsammans med alla nya kollegor fortsätta utveckla bolaget, säger tillträdande CFO, Ola Maalsnes.

Ytterligare information

För mer information vänligen kontakta Maria Edsman, VD Bokusgruppen, 076-888 26 10 eller Susanna Gyllenbåga, presskontakt, via 0700-20 22 28

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den
1 juni 2022 kl. 12:30 CEST.

Bokusgruppen AB (publ)
Box 2100, 103 13 Stockholm
Lindhagensgatan 74, plan 8, 112 18 Stockholm
Tel: 010-744 10 00
E-post: info@bokusgruppen.com
Organisationsnummer: 559025-8637

Dokument