Bokusgruppen logotyp
Språk: Svenska | English

Akademi­bokhandeln på tillfälligt besök på Stockholms Central

30 sep, 2022, 09:00

Inför julhandeln gör Akademi­bokhandeln ett tillfälligt besök på Stockholms Central. Mellan 1 oktober i år och 9 januari 2023 kommer pop-up-butiken att ge förbipasserande resenärer möjlighet att i god tid, eller i sista minuten, köpa något till resan eller en present.

Det är dags för Akademi­bokhandeln att slå upp sin 3:e pop-up-butik, en temporär butik i miniformat med ett väl utvalt sortiment av böcker, pyssel, leksaker och mycket mer som passar för en resa eller present. Butiken kommer att ligga precis under skyltarna med avgående- och ankommande tåg på Stockholms Central mellan 1 oktober i år och 9 januari 2023.

- Syftet är att synas och att få visa upp vårt sortiment på en ny plats under en hektisk reseperiod. Vi vill ge tågresenärerna chansen att handla sina sista-minuten-klappar på ett enkelt sätt. För oss är det också viktigt att sprida läsglädje och uppmuntra till kreativitet. Tanken är att här ska det finnas något för alla smaker, säger Johan Junehed, Försäljningschef på Bokusgruppen.

De tidigare pop-up-butikerna har legat på vitt skilda platser och har varit populära nedslag för kunderna. Bland annat besökte pop-up-bussen semesterorter från Piteå i norr till Malmö i söder under pandemisommaren 2021. Och i Tyresö Centrum slog en temporär butik upp portarna inför julen 2021. Nya butiksformat är en viktig del för Akademi­bokhandeln att möta kunderna där de är och samtidigt testa nya koncept och sortiment.

- Pop-up-formatet är ett effektivt sätt för oss att visa upp oss på nya ställen. Det ger nya kunder chans att se och upptäcka vårt sortiment. Det är också en viktig del i vår strategi för fysisk butik, som fortsatt står sig stark, avslutar Johan Junehed.

För ytterligare information, vänligen kontakta Johan Junehed, Försäljningschef på Bokusgruppen via johan.junehed@bokusgruppen.com

Dokument